(0244) 591-598[email protected]

Blog - Small Media Wide

Eşti aici

31
Mai

Belzona SuperWrap II - Studii de caz

[comment_count]
Belzona SuperWrap II rezolva defectele peretilor afectati ai liniilor de conducte de titei dintr-o rafinarie, Belzona SuperWrap II ‘RIDICANDU-SE’ la asteptari pentru reparatia coloanelor montante pe platforma ‘offshore’
29
Iun

Protectie interioara pentru conducte

[comment_count]
Industrial Cruman, de peste 20 de ani pe piata romaneasca, este intr-o continua cautare de solutii inovatoare, calibrate pe nevoile clientilor din diferitele industrii. Cu o echipa dedicata si implicata, Cruman a fost in tot acest timp intr-o permanenta dezvoltare, reusind sa se adapteze cerintelor stricte, indiferent de complexitatea acestora.
29
Mai

Belzona Polymerics UK, aniversarea a 65 de ani

[comment_count]
Industrial Cruman a fost onorat sa participe la aniversarea a 65 de ani a partenerului sau, Belzona Polymerics UK. Evenimentul ce a reunit 48 de distribuitori din tari si continente diferite a avut loc in frumosul oras Dubrovnik,Croatia, unde au avut loc numeroase activitati, schimb de experienta, dar si sesiuni de business, precum si seara de gala celebrarii celor 65 de ani de activitate.
9
Mar

Magazin echipamente pentru siguranta la incendiu

[comment_count]
>Deschide noul nostru magazine online si vezi ofertele noastre speciale, www.PSI360.ro, dedicat echipamentelor si agentilor de siguranta la inceniu. Va garantam cel mai bun pret din piata la standard si calitate de origine europeana.

Pagini