(0244) 591-598[email protected]

Tehnologii moderne in mentenanta industriala

Eşti aici

SEMINAR TEHNIC “TEHNOLOGII MODERNE IN MENTENANTA INDUSTRIALA – REPARATII SI PROTECTII ANTICOROZIVE – CU MATERIALE POLIMERICE, COMPOZITE”

Evenimentul a avut loc in Ploiesti, la data de: 23.10.2019

Seminarul a fost organizat de catre INDUSTRIAL CRUMAN SRL impreuna cu reprezentantul zonal al producatorului Belzona Polymerics, din Marea Britanie, un partener deosebit in pivinta suportului sau permanent in astfel de actiuni.

La initiativa producatorului Belzona, Industrial Cruman a mai sustinut participarea inginerilor romani din diferite industrii la astfel de ateliere tehnice zonale (Romania, Cehia, Ungaria, Slovacia si Polonia) la Budapesta 2018 si Bratislava 2019 unde s-au obtinut rezultate foarte bune care ne-au incurajat sa organizam si la nivel local un astfel de eveniment cu adresabilitate catre:
Utilizatorilor finali sau contractorilor prin persoane de conducere, manageri tehnici- ingineri de proces sau din departamentele de mentenanta si integritate - structuri metalice sau beton, echipamente statice sau rotative, inspectie si calitate.

Motto-ul sub care ne desfasuram activitatea : Repair – Protect – Improve / Repara- Protejeaza- imbunatateste

Obiectivul nostru:

Sa aducem sau sa readucem in atentia utilizatorilor finali sau a contractorilor, din domeniul lucrarilor de reparatii, mentenanta in general, beneficiile si performantele utilizarii unor tehnologii modern prin intermediul unor produse inovatoare – materiale composite - polimerice.

TEHNOLOGII MODERNE IN MENTENANTA INDUSTRIALA – REPARATII SI PROTECTII ANTICOROZIVE – CU  MATERIALE POLIMERICE, COMPOZITE

Participarea a fost mare, persoane din diverse industrii si-au aratat interesul deoarece au fost puse in discutie aplicatii comune , probleme cu care orice industrie se confrunta.

  • Invitatia de a afla noutati, ultimele inovatii din domeniul tehnologiilor si aplicatiilor cu polimeri;
  • Cum protectiile organice, liningurile sau materialele de tip pasta va pot ajuta sa reduceti costurile de capital si sa maximizati durata de viata a echipamentelor in timp ce reduceti costurile de operare;
  • Studii de caz – evolutia tehnologiei si a materialelor de acest tip pe intervalul catorva decenii;
  • Networking. Comunicare, schimb de impresii pe diverse situatii similare intre profesionistii din industrii.

In cadrul seminarului a fost amenajat un stand unde s-au prezentat o gama larga de produse si un stand pentru aplicatiile demonstrative care au insotit fiecare punct din agenda cu un exemplu specifice.

Agenda Seminarului a constat in 4 prezentari distincte:

  1. Vase de stocare si de proces – prezentare si aplicatie demo: Etansare la baza rezervorului;
  2. Reparatii composite – Prezentare si aplicatie demo: Lipire petec metalic pe manta rezervor- astupare gaura de gabarit mic;
  3. Echipamente dinamice (pompe, arbori, transportatoare axiale) – Prezentare si aplicatie demo: reparatie corp arbore utilizand un Former (matrita) realizat prin tehnica de printare 3D;
  4. Zone de contaminare chimica (in special situatii pe suport din ciment) - Prezentare si aplicatie demo: Simulare a unei zone de spargere intr-o grinda si reparatie “deasupra capului” accent pe faptul ca reparatia se poate realiza in orice pozitie chiar si deasupra;

In imaginile de mai jos se regasesc referinte ce ilustreaza atat cadrul evenimentului cat si partea de aplicatii si participarea interactiva a tuturor.

Participare:

La acest Seminar au fost invitate persoane din industrii precum: Petrol si Gaze, Petro-chimie, Ciment, Hidroenergetica, Ape, Pompe, Reparatii Generale Industriale, Metalurgie; Am reusit sa aducem impreuna atat clienti existenti dar si clienti noi care au apreciat multitudinea de solutii posibile poate la probleme pe care le considerau de nerezolvat si alegeau sa inlocuiasca echipamentele;

Concluzii si Aprecieri:

Un numar mare de persoane s-au inscris si au participat, aprecierile unanime fiind laudative la adresa organizatorilor, asupra informatiilor prezentate precum si, in mod special, asupra demonstratiilor practice.

Participantii au completat un scurt chestionar unde au putut sa introduca si interese specifice activitatii fiecaruia.

Toti participantii au primit din partea noastra: o diploma de participare, materiale tiparite cu informatii asupra produselor de baza si un USB stick cu prezentari si alte informatii de interes.

Traind intr-o epoca a super tehnologiilor, a globalizarii informatiilor si a mijloacelor de comunicare, am pus accentul pe faptul ca toata informatia se gaseste la un click distanta pe siteuri, aplicatii mobile, youtube si canal tv, informatii tehnice, referinte despre aplicatii, o gama foarte bogata si diversa de la parteneri din intreaga lume dar si de la noi.

Seminarul a fost si un prilej de a se face un schimb de experienta intre societatea noastra ca furnizor de produse si servicii si clientii nostri:

  • De a afla despre cerinte noi pe care producatorul trebuie sa le studieze.
  • Despre rezultate in operare a unor lucrari efectuate.
  • Comunicare intre participanti pe diferite situatii concrete intampinate.

Ne dorim sa continuam aceste actiuni prin abordarea unor tematici noi, invitand si alte industrii sa participe.

Le multumim tuturor pentru participare si implicare.

Echipa Industrial Cruman

Tehnologii moderne in mentenanta industriala

Tehnologii moderne in mentenanta industriala

Tehnologii moderne in mentenanta industriala

Tehnologii moderne in mentenanta industriala

Tehnologii moderne in mentenanta industriala

Tehnologii moderne in mentenanta industriala

Tehnologii moderne in mentenanta industriala

Tehnologii moderne in mentenanta industriala

Articole asociate