(0244) 591-598of[email protected]

Alte domenii industriale

Eşti aici

Alte domenii industriale

Functionarea fara lubrifiere, durata lunga de viata, frecare mica, rezistenta ridicata la abraziune si suportul tehnic in aplicatii tehnologice asigura clientiilor din domeniul industrial solutii pentru lagare care satisfac sau depasesc specificatiile.

Lagarele termoplastice ThorPlas-Blue pot inlocui lagarele de bronz lubrifiate oferind o forta crescuta si rigiditate, permitand presiuni de lucru in lagarul ajustat prin presare de pana la 45MPa (6,527 psi).  Clasele de polimer elastomeric, SXL, Composite, HPSXL si XL surclaseaza lagarele metalice si cu rezilienta mica, nemetalice in conditii abrazive si de sarcini de soc ridicate; lagarele Thordon nu se vor“zdrobi” sau despica.

Multi ingineri au raportat, de asemenea, o reducere semnificativa a nivelului de zgomot dupa instalarea lagarelor Thordon. Vezi Ghidul de selectie a materialelor Thordon pentru parametrii diverselor aplicatii here pentru alegerea celei mai bune clase Thordon, furnizand presiunile de lucru si mediul.

Lagarele industriale Thordon obisnuite si aplicatiile cu componente de uzura se gasesc in pompe, hidroturbine, tratarea apelor reziduale si canalizari, hartie si celuloza, industria forestiera, trestie de zahar, minier, productia de automobile, prese pentru matrite de injectie, industria otelului si multe altele.

Produsele includ lagare pentru cupe forestiere, lagare pentru pompe, bucse de blocare si pentru porti baraje, lagare pentru transportoare cu surub, scripeti pentru franghie de sarma, component de uzura si Thorseals hidraulic/pneumatic.

Produse

ThorPlas-White

ThorPlas-White

ThorPlas-White (alb) este aprobat NSF / ANSI 61 si WRAS pentru aplicatii in apa potabila, precum si NSF / ANSI 51 pentru echipamentele din industria alimentara.
Thorseal

Thorseal

Thorseal este un polimer turnat, unic, cu etansare in forma de U conceputa pentru aplicatii hidraulice. Etansarile de buza Thorseal sunt create dintr-un polimer cu rezistenta ridicata, dur, impregnate cu lubrifianti la interior, disponibile in varianta standard si personalizata, marimi pana la 100" (2.5m).
THOR-FLEX

THOR-FLEX

Thordon Bearings a proiectat si produs solutii poliuretanice THOR-FLEX personalizate si produse de peste 30 de ani. Modelul nostru de combinare a expertizei in proiectare si experientei poate furniza solutii la comanda, care sa fie adecvate majoritatii cerintelor dvs. si aplicatiilor.