(0244) 591-598[email protected]

COMPAC – pentru oceane

Eşti aici

COMPAC – pentru oceane

Pentru operatii in ape deschise (ocean), sistemele de lagare COMPAC pentru axul propulsor au fost in utilizare pentru mai mult de 25 de ani, montate pe multe dintre navele de coasta si paza din lume, incluzand aceste clase: MEKO, T-AKE, Halifax, ANZAC, Sovremenny, Sigma, Barosso, Talwar si Famous. 

Lagarele din polimeri elastomerici COMPAC prezinta cea mai buna combinatie de putere/duritate si flexibilitate/elasticitate. In mod normal, montarea la raport 2:1 L/D pentru lagarele de pupa si raport 1:1 L/D pentru pozitia frontala (FWD) – in functie de presiunile de proiectare si profilul de operare.

Sistemul COMPAC in mod normal include lagare COMPAC, captuseala axului, Water Quality Package (Echipamentul pentru testarea calitatii apei), protectia de ax ThorShield si etansare frontala.
Thordon's Water Quality Package (Echipamentul pentru testarea calitatii apei) asigura o alimentare constanta cu apa fara abraziuni atat pentru etansarea frontala, cat si pentru lagare.

Protectia ThorShield pentru axul propulsor asigura protectia la coroziune impotriva apei de mare. Acest produs dur, protectie epoxidica in 2 straturi, este de noua ori mai flexibil decat produsele de protectie a axului existente.

Peste 700 de instalari de lagare pentru axul propulsor cu lubrifiere cu apa si datele complete inregistrate cu privire la uzura lagarului continua sa demonstreze ca lagarele Thordon COMPAC asigura cele mai scazute costuri de operare de-a lungul intregului ciclu de viata si fiabilitate crescuta a sistemului de propulsie.

BENEFICIILE LAGARULUI COMPAC PENTRU NAVELE DE PAZA DE COASTA SI FLOTA MARITIMA

  • Frecare mica
  • Semnatura acustica scazuta
  • Operara la viteza mica
  • Frecventa redusa de andocare
  • Durata mai mare de viata la uzura a lagarului
  • In mod normal, ciclu de viata extins cu 3-4 ani
  • Cheia conica permite inspectia facila a lagarului fara demontarea axului
  • Usor de intretinut
  • Capacitatea de a functiona corespunzator intr-un mediu ostil (mod avarie non-catastrofic)Formular online cerereri de oferta pentru produse CrumanTECH

Detalii Contact
Informatii suplimentare
Antispam
Aceasta întrebare este pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.