(0244) 591-598[email protected]

Etansarea TG100 pentru arborele portelice

Eşti aici

Etansarea TG100 pentru arborele portelice

Etansarea arborelui in conditii de apa cu abraziuni

Thordon TG100 este o noua garnitura mecanica proiectata specific pentru axe pentru nave de la 86mm (3.375") la 305mm (12"), care functioneaza atat in apa curate, cat si in ape cu abraziuni incluzand nave comerciale, remorchere in port, nave de aprovizionare la tarm, yahturi, bacuri, traulere de pescuit si drage autopropulsoare. 
Fabricat conform acelorasi standarde exigente precum gama noastra de lagare de inalta performanta, etansarile TG100 utilizeaza fete carbidice de silicon rezistente la uzura, de inalta calitate si polimerii nostri elastomerici pentru a oferi cea mai buna combinatie putere/duritate si flexibilitate/elasticitate.
 
Etansarea TG100 pentru axul propulsor:

  • Durata de viata nelimitata pentru burdufurile elastomerice
  • Etansarea de urgenta/rezerva unica permite functionarea de sine statatoare astfel incat sa fie posibila ajungerea in port fara avarierea garniturii
  • Burdufurile elastomerice admit miscari ale axului axial/radial si compenseaza problemele de aliniere
  • Fabricat sa aiba o durata de viata lunga la uzura si sa micsoreze costurile cu intretinerea
  • Forma de pana "bucla" asigura fetei rotative o perfecta egalizare cu axul
  • Echilibrata hidraulic pentru a se conforma diferitelor proiecte
  • Unic furnizor pentru lagare si etansari

Etansarile pentru ax TG100 sunt fabricate sa dureze si sunt proiectate pentru utilizarea in constructii noi si modificari (aducerea echipamentelor mai vechi la nivel de generatie noua).

Etansare de rezerva unica 

O caracteristica unica a TG100 este etansarea de urgenta/rezerva care permite functionarea de sine statatoare. Aceasta nu numai ca asigura intoarcerea in siguranta in port, dar ajuta si la prevenirea in permanenta a deteriorarii etansarii.

Etansari de ax fara intretinere

TG100 nu necesita intretineri periodice. O etansare bine intretinuta nu ar trebui sa necesite piese de schimb intr-un interval de 5 ani de la verificarea in doc (cu eliminarea apei din doc, uscat), totusi un “port cu apa” suplimentar permite curatarea/indepartarea murdariei si abraziunilor depozitate in burdufuri de-a lungul anilor.


Formular online cerereri de oferta pentru produse CrumanTECH

Detalii Contact
Informatii suplimentare
Antispam
Aceasta întrebare este pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.