(0244) 591-598[email protected]

Garnituri segmentate pentru ax

Eşti aici

Garnituri segmentate pentru ax

Dure, rezistente la abraziune, garniturile segmentate pentru ax Thordon SXL ofera mai multe avantaje tehnice comparativ cu garniturile pe baza de carbon grafitic:

  • Usor de montat in timp ce segmentii de carbon sunt destul de fragili si se pot rupe usor
  • Asigura o durata de viata extinsa in prezenta materialelor abrazive
  • Capacitate marita la manipularea sarcinilor tranzitorii la pornire si inchidere
  • Instalare usoara si toleranta la nealiniere
  • Matrite furnizate pentru masurare

Parametrii de functionare pentru garniturile segmentate pentru ax, Thordon SXL, sunt, in general, similare celor din carbon grafitic ca presiune de interferenta maxima si rata de scurgere minima. Garniturile Thordon segmentate pentru ax au fost concepute pentru arbori de pana la 2000 mm (80") diametru. Pot fi concepute pentru utilizare fie in sistemele de etansare radiale, fie in cele axiale.
Garnitura pentru axul principal al turbine, de obicei, functioneaza in conditii ridicate ale valorii PV (presiune-viteza) si pot, de asemenea, fi expuse frecvent la abraziuni in apa. Garniturile Thordon segmentate pentru ax constituie o solutie dovedita de lucru atat in apa curata, cat si in cea cu abraziuni.

Avand la baza experienta in domeniu si testarea in compartimentul de cercetare-dezvoltare Thordon, garniturile segmentate pentru ax pot functiona intr-o gama larga a valorilor PV cu o presiune maxima a apei testate pana la 0.7 MPa (100 psi).

In functie de marimea axului, numarul de segmenti, precizia prelucrarii segmentilor, etansarea la presiunea apei si viteza axului, cantitatea de scurgeri poate varia mult. Este dificil de previzionat rata de scurgere cu precizie la nivel de proiectare. Totusi, testarea departamentului de cercetare-dezvoltare a confirmat ca pentru o garnitura radiala segmentata constand din 6 segmenti functionand pe un ax cu diametrul de 400 mm (15.75"), rata de scurgere poate fi de la 10 la 40 l/min (2.6 la 10.6 US gal./min).

Avantajele suplimentare ale modelului garniturii segmentate include instalarea usoara si inlocuirea fara scoaterea axului. Demontarea altor componente ale echipamentului nu va fi necesara.
Formular online cerereri de oferta pentru produse CrumanTECH

Detalii Contact
Informatii suplimentare
Antispam
Aceasta întrebare este pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.