(0244) 591-598[email protected]

Hidro

Eşti aici

Thordon Bearings, un pionier in dezvoltarea lagarelor cu nivel 0 de poluare (ecologice) , ofera lagare care folosesc apa pentru lubrifiere in aplicatiile marine, in cazul in care multe alte lagare folosesc uleiuri si lubrifianti. Aplicatiile includ bucsele carmei, bucsele puntii si bucsele axului propulsor pentru toate conditiile de mediu de apa.

Lagarele Thordon reduc impactul asupra mediului pentru utilizatori, permitandu-le sa elimine orice risc asupra sanctiunilor penale, civile si administrative si alte reactii adverse, cum ar fi conflictele din domeniul relatiile publice care pot aparea de la scurgerea uleiului sau lubrifiantului in rauri, lacuri sau mari.

20
Mar

Alte aplicatii in hidroelectrica

Alte aplicatii in hidroelectrica
Acum mai bine de 40 de ani, am lansat Thordon, un aliaj de polimer elastomeric care combina rezistenta/duritatea cu rezistenta la abraziune si o rezilienta ridicata.
20
Mar

Garnituri segmentate pentru ax

Garnituri segmentate pentru ax
Dure, rezistente la abraziune, garniturile segmentate pentru ax Thordon SXL ofera mai multe avantaje tehnice comparativ cu garniturile pe baza de carbon grafitic
20
Mar

Lagare pentru Aparatul director/Mecanism de actionare/De exploatare

Lagare pentru Aparatul director
Lagarele Thordon pentru aparatul director, mecanismul de lucru si de actionare functioneaza umede sau uscate si elimina costul, intretinerea si riscul de poluare caracteristic lagarelor cu ungere.
20
Mar

Lagare pentru axul principal de antrenare al turbinei

Lagare pentru axul principal de antrenare al turbinei
Thordon Bearings ofera doua clase de de lagare cu lubrifiere cu apa pentru axul principal de antrenare pentru turbinele noi, modernizate, transformate complet de la sistemul de lubrifiere cu ule
9
Mar

Thorseal hydraulic Seal

Thorseal hydraulic Seal
Thorseal hydraulic Seal tine abraziunea departe de suprafata bucsei. Acesta este capabil de a face fata la presiuni de lucru de la 0 la 100MPa (0-15,000 psi) si este extrem de dur, nu se taie sau rupe.
9
Mar

Thordon GM2401

Thordon GM2401
Proiectate special pentru utilizarea in medii umede foarte abrazive, GM2401 este mai rigid si de doua ori mai rezistent la abraziune decat cauciucul. De asemenea, are un coeficient de frecare mai scazut decat cel al cauciucului.
8
Mar

Thordon SXL

Thordon SXL
Thordon SXL este capabil sa reziste la presiuni de lucru de pana la 10MPa (1450 psi). Coeficientul de frecare este, de obicei, intre 0.10-0.20. SXL este capabil de a intra in functiune in mediu uscat si poate opera in oricare dintre mediile umede sau uscate.
8
Mar

Thordon HPSXL TRAXL

Thordon HPSXL TRAXL
Thordon HPSXL TRAXL este potrivit pentru aplicatii de inalta presiune de pana la 55MPa (8000 psi) dinamic sau 70MPa (10,000 psi) static. Coeficientul de frecare este, de obicei, intre 0.06-0.12 si este foarte rezistent la incarcare-soc si vibratii.
8
Mar

Thordon ThorPlas – Blue

Thordon ThorPlas – Blue
ThorPlas-Blue este un termoplastic prelucrat, capabil de a intra in functiune in mediu uscat si rezista la presiuni de pana la 45Mpa (6527 psi). Acesta functioneaza in apa, pana la 80° C (230° F). In medii uscate, functioneaza pana la 100° C (230° F).
HIDRO
HIDRO - Thordon Lagare Polimerice
INDUSTRIAL
INDUSTRIAL - Thordon Lagare Polimerice
MARITIM
MARITIM- Thordon Lagare Polimerice