(0244) 591-598[email protected]

Lagare de carma

Eşti aici

Lagare de carma

Fiabilitatea, durata mare de viata si serviciul client superior au facut din Thordon prima alegere in aplicatiile cu lagare pentru carma, nepoluante, de peste 25 de ani, avand o lista de referinta impresionanta de peste 4000 de nave. Lagarele de pivot Thordon SXL cu autolubrifiere, lagarele axului de carma si lagarele pentru discul de sprijin functioneaza fara lubrifiere cu ulei, deasupra si sub linia de plutire.

Pentru constructiile noi, Thordon Bearings ofera o garantie la uzura lagarelor de 15 ani sau pentru conversii ofera de 2 ori durata de viata a materialului inlocuit la un maximum de 10 ani. Ambele garantii nu sunt comparabile cu ale altor furnizori de lagare pentru carma. Avand o retea de distributie la nivel mondial, lagarele pentru carma Thordon pot fi livrate rapid catre orice santier de reparatii nave din lume.

Lagarele pentru carma Thordon SXL ofera o frecare mica, pana la 12 N/mm2 (1740 psi) si eliminarea completa a unsorii si aceasta indeparteaza orice risc de poluare. Thordon SXL poate, de asemenea, rezista sarcinilor de soc ridicate si incarcaturii de buza.

Suplimentar la pivotul SXL, lagarele pentru axul de carma si pentru discul de sprijin, SXL TRAXL sau ThorPlas, pot fi fixate fara unsoare in mecanismul de guvernare si cuplaje, precum si ca stabilizatorii aripioarelor. In cazul ambarcatiunilor pentru pescuit sau transport, ThorPlas este recomandat pentru bucse cu cea mai mare incarcare pe manerul carmei (eche) si cuplajele “bara de cuplare”. Ambele produse functioneaza fara lubrifiere cu unsoare, conducand la economie de timp, bani si risc pentru poluare.
Etansarile pentru carma cu autolubrifiere de fond asigura o durata de viata exceptionala, completind pachetul (setul) de lagare pentru carma.Produse

Lagare pentru carma Thordon SXL

Lagare pentru carma Thordon SXL

Lagarele pentru carma Thordon SXL ofera frecare redusa, suporta presiuni de operare de pana la 12MPa (1740 psi) si nu necesita unsoare sau uleiuri pentru lubrifiere. Thordon SXL poate rezista, de asemenea, la incarcaturi-soc mari si la incarcatura pe margine (buza).
Lagare ThorPlas-Blue pentru mecanismul de guvernare

Lagare ThorPlas-Blue pentru mecanismul de guvernare (de actionare) si cuplajele carmei

ThorPlas-Blue este un termoplastic prelucrat pentru aplicatii de inalta presiune de pana la 45 MPa (6527 psi). Este capabil sa functioneze in mediu umed sau uscat si prezinta un grad de uzura foarte scazut in medii non-abrazive.