(0244) 591-598[email protected]

Lagare pentru arborele portelice pentru ape murdare

Eşti aici

Lagare pentru arborele portelice pentru ape murdare

Thordon Bearings are o experienta de peste 25 de ani in lucrul cu nave comerciale, de pescuit, impingatoare si remorchere care functioneaza in mediu murdar, abraziv, in special in sistemele de pe raul Mississippi din S.U.A. Lagarele cu durata mare de viata Thordon RiverTough pentru arborele portelice cu lubrifiere cu apa functioneaza in combinatie cu mansoane de ax cu protectie dura, ofera beneficii privind performantele si costul ciclului de viata pentru mentinerea unei durate mai mari de functionare a navei, economisind bani si timp.
 

LAGARE PENTRU ARBORELE PORTELICE RIVERTOUGH

  • Ratele de uzura ale lagarelor navelor care opereaza in apele Mississippi indica faptul ca lagarele RiverTough dureaza de doua ori mai mult decat lagarele cu cauciuc.
  • Datele fundamentate obtinute de la operatorii navelor care opereaza pe Mississippi arata ca rata de uzura normala a lagarelor RiverTough este de 0.075mm la 0.100mm (0.003” la 0.004") in 6000 la 7000 ore de utilizare anuala.

Suprafata de contact:
Functionand in combinatie cu mansoanele pentru ax cu protectie dura de nichel-crom-bor (NiCrB), Thordon RiverTough ofera o durata de viata remarcabila la uzura in aplicatii cu lubrifiere cu apa cu abraziuni.  Costurile initiale sunt compensate rapid printr-o durata de viata mai mare la uzura si un timp de intretinere redus pe durata de viata a navei.

Instalare:
Lagarele Thordon RiverTough pot fi montate folosind un ajustaj congelat de presare sau din material compozit pe locas utilizand un adeziv aprobat de Thordon. Ajustajul de presare este adesea recomandat pentru instalatii nou construite unde alezajul carcasei este compatibil si concentric. Imbinarea (lipirea) este adesea cea mai buna optiune pentru reparatia sistemelor unde alezajul carcasei este posibil sa nu fie ideal.

Debit:
Debitul recomandat este de 0.15 litri/minut/mm (1 GPM/inch) la diametrul axului pentru a asigura lubrifierea si racirea lagarului.
Formular online cerereri de oferta pentru produse CrumanTECH

Detalii Contact
Informatii suplimentare
Antispam
Aceasta întrebare este pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.