(0244) 591-598[email protected]

Lagare pentru axul principal de antrenare al turbinei

Eşti aici

Lagare pentru axul principal de antrenare al turbinei

Thordon Bearings ofera doua clase de de lagare cu lubrifiere cu apa pentru axul principal de antrenare pentru turbinele noi, modernizate, transformate complet de la sistemul de lubrifiere cu ulei.

Thordon SXL prezinta cel mai scazut coeficient de frecare, randament ridicat de aderenta la uzura si o buna rezistenta la uzura rezultata din abraziunea intermediara a particulelor.
Thordon GM2401 este special creat ca sa asigure rezistenta inalta la uzura in conditiile de apa incarcata cu abraziuni, fata de lagarele cu cauciuc care prezinta uzura in mod obisnuit, printr-un factor de 2 sau mai mare, chiar, inca prezentand un coeficient de frecare semnificativ mai mic in comparatie cu cauciucul.

Lagarele Thordon pentru axul de antrenare a turbinei ofera:

  • Durata lunga de viata la uzura si costuri de intretinere mai mici ceea ce inseamna costuri mai mici pentru ciclul de viata
  • Elimina riscurile de poluare
  • Serviciul client superior inseamna o livrare rapida si timpi de oprire (timpi morti) mici
  • Suportul tehnic pentru un ciclu complet include proiectarea sistemului, prelucrarea, instalarea si intretinerea dupa vanzare
  • Certificarea conform ISO 9001:2008 asigura consecventa si solutii privind stocurile

Lagarele Thordon pot fi definite ca o modernizare a celor cu cauciuc sau alte lagare nemetalice in sistemele de lagaruire cu lubrifiere cu apa existente sau ca o conversie completa de la ungerea cu ulei sau lubrifiere cu grasimi la lubrifierea cu apa, fara poluare.

Produse

Thordon ThorPlas – Blue

Thordon ThorPlas – Blue

ThorPlas-Blue este un termoplastic prelucrat, capabil de a intra in functiune in mediu uscat si rezista la presiuni de pana la 45Mpa (6527 psi). Acesta functioneaza in apa, pana la 80° C (230° F). In medii uscate, functioneaza pana la 100° C (230° F).
Thordon HPSXL TRAXL

Thordon HPSXL TRAXL

Thordon HPSXL TRAXL este potrivit pentru aplicatii de inalta presiune de pana la 55MPa (8000 psi) dinamic sau 70MPa (10,000 psi) static. Coeficientul de frecare este, de obicei, intre 0.06-0.12 si este foarte rezistent la incarcare-soc si vibratii.
Thordon SXL

Thordon SXL

Thordon SXL este capabil sa reziste la presiuni de lucru de pana la 10MPa (1450 psi). Coeficientul de frecare este, de obicei, intre 0.10-0.20. SXL este capabil de a intra in functiune in mediu uscat si poate opera in oricare dintre mediile umede sau uscate.
Thordon GM2401

Thordon GM2401

Proiectate special pentru utilizarea in medii umede foarte abrazive, GM2401 este mai rigid si de doua ori mai rezistent la abraziune decat cauciucul. De asemenea, are un coeficient de frecare mai scazut decat cel al cauciucului.
Thorseal hydraulic Seal

Thorseal hydraulic Seal

Thorseal hydraulic Seal tine abraziunea departe de suprafata bucsei. Acesta este capabil de a face fata la presiuni de lucru de la 0 la 100MPa (0-15,000 psi) si este extrem de dur, nu se taie sau rupe.