(0244) 591-598[email protected]

Lagare pentru echipamentele de punte

Eşti aici

Lagare pentru echipamentele de punte

Asigurarea unei functionari line, fiabile a tuturor echipamentelor instalate deasupra liniei de plutire este o sarcina de mare importanta (o comanda inalta) pentru echipajul de punte al navei. Conditiile de operare sunt dure si cerintele de intretinere ale echipamentelor sunt oneroase, apasatoare, prin atacul cu ruperea prin gripare a lagarului, adesea iminent necesita intretinere periodica, ce poate fi intarziat sau omis. Bucsele inadecvate din bronz, lubrifiate si coroziunea axului cauzat de apa de mare pot determina ruperea lagarului.

Chiar etansate, lagarele cu elemente rulante cedeaza adesea prematur ca urmare a patrunderii apei sarate peste garniturile simple de contact sau de la sarcinile de impact intermitente la care este supus adesea acest echipament. Solutia rentabila, fara intretinere pentru rezolvarea multora dintre aceste probleme este ThorPlas-Blue, noul material pentru lagare, cu lubrifiere pe o perioada indelungata Thordon. Adecvat presiunilor de functionare de pana la 45MPa (6,527 psi), ThorPlas-Blue poate fi usor ajustat posterior in toate aplicatiile virtuale, unde in present sunt montate lagare din bronz cu lubrifiere cu unsoare.

Cand un pivot necoroziv sau materialul de acoperire a axului este inclus ca parte a conversiei, dupa cum este recomandat, ThorPlas-Blue nu necesita lubrifierea cu unsoare pentru asigurarea unei functionari fara intreruperi. Lubrifiantii formulati pe parcursul matricei polimerului omogen ThorPlas-Blue asigura un coeficient de frecare stabil, mic, chiar daca lagarul se uzeaza. In aplicatiile unde miscarea este ocazionala si este o expunere semnificativa la pulverizarea cu apa sarata, daca spatiul permite, garniturile de buza de inalta performanta Thorseal pot fi luate in calcul pentru prevenirea patrunderii apei de mare si posibilelor depuneri de depozite de sare in lagar. Ratele de uzura sunt foarte scazute comparativ cu cele din bronz cu lubrifiere cu unsoare, asigurand o durata mare de viata si costuri de intretinere reduse extrem de mult.

Prin eliminarea unsorii, ThorPlas-Blue ofera siguranta imbunatatita echipajului, care nu trebuie sa lubrifieze aceste lagare amplasate in locuri greu accesibile. ThorPlas-Blue fara lubrifiere cu unsoare presupune, de asemenea, disparitia dizgratioasei unsori la vedere, precum si a potentialelor pete de grasime de pe echipamentul de lucru. Pentru a usura intretinerea in timp ce se afla pe drum, ThorPlas-Blue poate fi usor si in siguranta prelucrat folosind echipamentele de prelucrare de la bord si instalat rapid.

Alte clase Thordon pot, de asemenea, fi luate in considerare pentru diverse medii de lucru in functie de presiuni, viteza si abraziuni.


Formular online cerereri de oferta pentru produse CrumanTECH

Detalii Contact
Informatii suplimentare
Antispam
Aceasta întrebare este pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.