Lagare pentru pompe

Eşti aici

Lagare pentru pompe

Lagarele nemetalice Thordon au fost utilizate intr-o gama larga de industrii si variate aplicatii, precum ar fi pompe, puncte de cotitura (cruciale), transportoare cu surub, cupe forestiere, agitatoare, baraje si blocaje poarta si roti de turbine floculate.

Produse

ThorPlas-Blue

ThorPlas-Blue

ThorPlas-Blue (albastru) este un termoplastic prelucrat, capabil de a intra in functiune in mediu uscat si de a rezista la presiuni de pana la 45Mpa (6527 psi).
ThorPlas-White

ThorPlas-White

ThorPlas-White (alb) este aprobat NSF / ANSI 61 si WRAS pentru aplicatii in apa potabila, precum si NSF / ANSI 51 pentru echipamentele din industria alimentara.
Thordon SXL

Thordon SXL Pompe

Thordon SXL este alegerea preferata pentru punerea in functiune in mediu uscat, are un coeficient mai mic de frecare de 0.10-0.20.
PT80

PT80

Acest lagar polimeric tip elastomer are proprietati mecanice excelente (in apa) la temperaturi de pana la 80°C (176°F).
Thordon Composite (GM2401)

Thordon Composite (GM2401)

Thordon Composite este special proiectat pentru utilizarea in apa foarte abraziva.
Thordon SXL TRAXL & Thordon HPSXL TRAXL

Thordon SXL TRAXL & Thordon HPSXL TRAXL

Thordon SXL si Thordon HPSXL pot fi inserate intr-un purtator metalic numit TRAXL pentru a consolida rezistenta la aplicatii de inalta presiune.
Thordon XL

Thordon XL

Thordon XL are o durata de viata extrem de lunga, cu un coeficient de frecare redus. Este rezistent la abraziune si ofera performante optime in aplicatii cu apa curata.