(0244) 591-598[email protected]

Maritim / Naval

Eşti aici

Lagarele Thordon Propeller Shaft sunt disponibile in patru clase diferite si mai multe configuratii pentru a oferi solutia optima pentru fiecare aplicatie specifica fiecarui proprietar si cerinte tehnice. Optiunile lagarului lubrifiat cu apa de mare sau apa de rau includ Thordon COMPAC, RiverTough, SXL si XL.

Cu peste 35 de ani de experienta, Thordon are referinte solide in peste 2000 de cereri pentru lagare folosite pentru mediul marin. Fie ca nevoile dumneavoastra sunt pentru reparatii, schimb sau echipamente noi, lagarele si sistemele de lagare Thordon pentru axul propulsor ofera performanta dovedita, sigura si rentabila.

22
Mar

SXL si XL – pentru diferite profile de operare

SXL si XL – pentru diferite profile de operare
SXL si XL prezinta diferente unice in ceea ce priveste frecarea, operarea hidrodinamica si rezistenta la uzura rezultata din abraziunea intermediara a particulelor, care poate fi utilizata la determinarea celui mai bun lagar pentru profilul de operare al vasului dvs. In imagine "Clasa de lagare Thordon si diagrama de selectie a configuratiei".
22
Mar

RiverTough – pentru Ape abrazive

RiverTough – pentru Ape abrazive
Lagarele pentru ax Thordon RiverTough care functioneaza in combinatie cu mansoanele cu protectie dura de nichel-crom-bor sunt special concepute sa asigure o durata de viata superioara la uzura in conditii acvatice foarte abrazive si si-au dovedit capacitatea sa dureze cel putin de doua ori fata de lagarele din cauciuc. Marina USA utilizeaza actualmente Thordon RiverTough in cele 1600 unitati din flota de nave de transport echipament de interventie/asalt (LCU’s).
22
Mar

COMPAC – pentru oceane

COMPAC – pentru oceane
Pentru operatii in ape deschise (ocean), sistemele de lagare COMPAC pentru axul propulsor au fost in utilizare pentru mai mult de 25 de ani, montate pe multe dintre navele de coasta si paza din lume, incluzand aceste clase: MEKO, T-AKE, Halifax, ANZAC, Sovremenny, Sigma, Barosso, Talwar si Famous.
22
Mar

Lagare pentru axul propulsor

Lagare pentru axul propulsor
Thordon propune mai multe optiuni dovedite, practice de lagare pentru axul propulsor, fiecare oferind avantaje specifice in diferite medii acvatice si conditii de functionare.
21
Mar

Aplicatii pe platforma marina

Aplicatii pe platforma marina
O aplicatie care nu admite erori, industria pe platforme s-a orientat spre Thordon Bearings pentru nevoile ei unice de lagare atunci cand se confrunta cu provocari neprevazute la extragerea petrolului din mare.
21
Mar

Lagare de draga

Lagare de draga
Thordon Composite a surclasat semnificativ cauciucul in utilizarea lagarelor capului de taiere ale dragelor de cand a fost introdus in anii 1970.
21
Mar

Lagare pentru echipamentele de punte

Lagare pentru echipamentele de punte
Asigurarea unei functionari line, fiabile a tuturor echipamentelor instalate deasupra liniei de plutire este o sarcina de mare importanta (o comanda inalta) pentru echipajul de punte al navei. Conditiile de operare sunt dure si cerintele de intretinere ale echipamentelor sunt oneroase...
21
Mar

Lagare de carma

Lagare de carma
Fiabilitatea, durata mare de viata si serviciul client superior au facut din Thordon prima alegere in aplicatiile cu lagare pentru carma, nepoluante, de peste 25 de ani, avand o lista de referinta impresionanta de peste 4000 de nave.
21
Mar

Etansarea pentru axul propulsor SeaThigor

Etansarea pentru axul propulsor SeaThigor
Fabricat sa aiba o durata mare de rezistenta la uzura si sa micsoreze costurile pentru intretinere; Etansare de urgenta pentru intoarcere in siguranta in port; Fatetele SiC (carbura de siliciu) si elastomerii Thordon nu necesita piese de rezerva...
21
Mar

Etansarea TG100 pentru arborele portelice

Etansarea TG100 pentru arborele portelice
Thordon TG100 este o noua garnitura mecanica proiectata specific pentru axe pentru nave de la 86mm (3.375") la 305mm (12"), care functioneaza atat in apa curate, cat si in ape cu abraziuni incluzand nave comerciale, remorchere in port, nave de aprovizionare la tarm, yahturi, bacuri, traulere de pescuit si drage autopropulsoare. 

Pagini

HIDRO
HIDRO - Thordon Lagare Polimerice
INDUSTRIAL
INDUSTRIAL - Thordon Lagare Polimerice
MARITIM
MARITIM- Thordon Lagare Polimerice