(0244) 591-598[email protected]

Pompe si industrial

Eşti aici

Thordon proiecteaza si produce o gama completa de bucse pentru pompe verticale fara ungere cu ulei sau lubrifianti din industrie. Clasele de elastomeri Thordon ofera cea mai buna combinatie de rezistenta si rigiditate cu flexibilitate si elasticitate, impreuna cu o rezistenta ridicata la abraziune.

Clasele termoplastice Thordon functioneaza la temperaturi si presiuni mai ridicate decat elastomerii Thordon cu o rezistenta chimica imbunatatita.

21
Mar

THOR-FLEX

THOR-FLEX
Thordon Bearings a proiectat si produs solutii poliuretanice THOR-FLEX personalizate si produse de peste 30 de ani. Modelul nostru de combinare a expertizei in proiectare si experientei poate furniza solutii la comanda, care sa fie adecvate majoritatii cerintelor dvs. si aplicatiilor.
21
Mar

Thorseal

Thorseal
Thorseal este un polimer turnat, unic, cu etansare in forma de U conceputa pentru aplicatii hidraulice. Etansarile de buza Thorseal sunt create dintr-un polimer cu rezistenta ridicata, dur, impregnate cu lubrifianti la interior, disponibile in varianta standard si personalizata, marimi pana la 100" (2.5m).
13
Mar

Thordon XL

Thordon XL
Thordon XL are o durata de viata extrem de lunga, cu un coeficient de frecare redus. Este rezistent la abraziune si ofera performante optime in aplicatii cu apa curata.
13
Mar

Thordon SXL TRAXL & Thordon HPSXL TRAXL

Thordon SXL TRAXL & Thordon HPSXL TRAXL
Thordon SXL si Thordon HPSXL pot fi inserate intr-un purtator metalic numit TRAXL pentru a consolida rezistenta la aplicatii de inalta presiune.
9
Mar

Thordon Composite (GM2401)

Thordon Composite (GM2401)
Thordon Composite este special proiectat pentru utilizarea in apa foarte abraziva.
9
Mar

PT80

PT80
Acest lagar polimeric tip elastomer are proprietati mecanice excelente (in apa) la temperaturi de pana la 80°C (176°F).
9
Mar

Thordon SXL Pompe

Thordon SXL
Thordon SXL este alegerea preferata pentru punerea in functiune in mediu uscat, are un coeficient mai mic de frecare de 0.10-0.20.
9
Mar

ThorPlas-White

ThorPlas-White
ThorPlas-White (alb) este aprobat NSF / ANSI 61 si WRAS pentru aplicatii in apa potabila, precum si NSF / ANSI 51 pentru echipamentele din industria alimentara.
9
Mar

ThorPlas-Blue

ThorPlas-Blue
ThorPlas-Blue (albastru) este un termoplastic prelucrat, capabil de a intra in functiune in mediu uscat si de a rezista la presiuni de pana la 45Mpa (6527 psi).
21
Feb

Lagare pentru pompe

Lagare pentru pompe
Lagarele nemetalice Thordon au fost utilizate intr-o gama larga de industrii si variate aplicatii, precum ar fi pompe, puncte de cotitura (cruciale), transportoare cu surub, cupe forestiere, agitatoare, baraje si blocaje poarta si roti de turbine floculate.

Pagini

HIDRO
HIDRO - Thordon Lagare Polimerice
INDUSTRIAL
INDUSTRIAL - Thordon Lagare Polimerice
MARITIM
MARITIM- Thordon Lagare Polimerice