(0244) 591-598[email protected]

Lagare pentru carma Thordon SXL

Eşti aici

Lagare pentru carma Thordon SXL

Lagarele pentru carma Thordon SXL ofera frecare redusa, suporta presiuni de operare de pana la 12MPa (1740 psi) si nu necesita unsoare sau uleiuri pentru lubrifiere. Thordon SXL poate rezista, de asemenea, la incarcaturi-soc mari si la incarcatura pe margine (buza).

Este disponibila o lista de referinta impresionanta de clienti exigenti, dar satisfacuti. Thordon SXL este recunoscut ca alegerea inedita pentru valoare, performanta garantata si eliberarea de grija poluarii.

Lagarele de carma Thordon SXL ofera frecare redusa, presiuni de functionare de pana la 12 N/mm2 (1740 psi) si eliminarea completa a lubrifiantilor tip unsoare/ulei pentru a inaltura orice risc de poluare. Thordon SXL poate rezista, de asemenea, la socuri mari de incarcatura si sarcina pe margini.

Performanta Garantata pentru Lagarele de carma SXL

Thordon garanteaza ca lagarele pentru carma SXL vor indeplini specificatiile de uzura prevazute de Societatea de clasificare pentru 15 ani in toate proiectele noi demarate, sau de doua ori durata de viataa unui lagar non-Thordon inlocuit cu un maximum de 10 ani pentru reparatii, altfel un nou lagar va fi furnizat fara costuri suplimentare.

Lagare si etansari Thordon de inalta performanta

In plus fata de lagarele SXL pentru axul carmei si discul de transmisie carma, SXL TRAXL sau ThorPlas-Blue pot fi indicate pentru aplicatii cu lubrifiere fara unsoare la mecanismul de guvernare si cuplaje, precum si pentru stabilizatoarele palelor (bratelor) navei. In cazul navelor tehnice, ThorPlas-Blue este recomandat pentru bucsele ce suporta incarcaturi mari pe bratul carmei si dispozitivul de cuplare “jockey bar”. Ambele produse functioneaza fara lubrifiere cu ulei economisind timp, bani si eliminand riscul de poluare.